728 x 90

Novak Djokovic, discurs spumos după triumful colosal de la Roland Garros

Novak Djokovic, discurs spumos după triumful colosal de la Roland Garros

Novak Djokovic (36 de ani) a avut un discurs savuros după ce și-a adjudecat al treilea trofeu la Roland Garros și al 23-lea de Grand Slam al carierei: 7-6(1), 6-3, 7-5 în finala cu Casper Ruud (24 de ani). După ce s-a încoronat campion la Roland Garros, Novak Djokovic a devenit jucătorul cu cele mai


Novak Djokovic (36 de ani) a avut un discurs savuros după ce și-a adjudecat al treilea trofeu la Roland Garros și al 23-lea de Grand Slam al carierei: 7-6(1), 6-3, 7-5 în finala cu Casper Ruud (24 de ani).

După ce s-a încoronat campion la Roland Garros, Novak Djokovic a devenit jucătorul cu cele mai multe titluri majore și primul din istorie care triumfă de cel puțin trei ori la fiecare turneu de Grand Slam.

Novak Djokovic, discurs spumos după triumful colosal de la Roland Garros: „Încă mai caut un profesor!” Ce le-a transmis lui Zlatan Ibrahimovic și Kylian Mbappe

La festivitatea de premiere, Novak Djokovic li s-a adresat celor prezenți în limba franceză: Voi începe să vorbesc în franceză. Mulțumesc tuturor pentru atmosfera specială pe care ați creat-o. E un moment foarte special în cariera mea și mă bucur că sunteți alături de mine. Sunt fericit că am ajuns la acest număr de titluri de Grand Slam câștigate….

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos