728 x 90

Nicola Sturgeon a fost eliberată fără acuzaţii, până la finalizarea anchetei

Nicola Sturgeon a fost eliberată fără acuzaţii, până la finalizarea anchetei

Fostul prim-ministru şi lider al SNP a fost arestat de poliţie duminică dimineaţa, dar ulterior a fost eliberat fără acuzaţii, în aşteptarea unor investigaţii suplimentare, după ce s-a prezentat de bunăvoie la o secţie de poliţie, notează The Guardian. Într-o declaraţie făcută duminică seară, Sturgeon a spus că arestarea sa a fost „un şoc”. Ea


Fostul prim-ministru şi lider al SNP a fost arestat de poliţie duminică dimineaţa, dar ulterior a fost eliberat fără acuzaţii, în aşteptarea unor investigaţii suplimentare, după ce s-a prezentat de bunăvoie la o secţie de poliţie, notează The Guardian.

Într-o declaraţie făcută duminică seară, Sturgeon a spus că arestarea sa a fost „un şoc”. Ea a adăugat că: „Ştiu dincolo de orice îndoială că sunt, de fapt, nevinovată de orice abatere”.

Ea este a treia persoană de rang înalt din cadrul SNP care a fost arestată în cadrul Operaţiunii Branchform, o anchetă a poliţiei scoţiene privind acuzaţiile potrivit cărora partidul a cheltuit în mod necorespunzător peste 600.000 de lire sterline din donaţii pentru o campanie pentru independenţă.

Poliţia scoţiană a declarat că o femeie în vârstă de 52 de ani a fost reţinută „în calitate de suspect în legătură cu ancheta în…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos