728 x 90

Motivul pentru care Novak Djokovic a răbufnit la adresa arbitrului în timpul finalei de la Roland Garros

Motivul pentru care Novak Djokovic a răbufnit la adresa arbitrului în timpul finalei de la Roland Garros

Novak Djokovic (Serbia, 36 de ani) i-a reproșat arbitrului din finala turneului de la Roland Garros cu Casper Ruud (Norvegia, 24 de ani) că este prea grăbit. Arbitrul francez Damien Dumusois l-a scos din sărite pe Novak Djokovic la finala Roland Garros! Deși game-urile au fost extrem de lungi, oficialul a deci să scurteze pauzele


Novak Djokovic (Serbia, 36 de ani) i-a reproșat arbitrului din finala turneului de la Roland Garros cu Casper Ruud (Norvegia, 24 de ani) că este prea grăbit.

Arbitrul francez Damien Dumusois l-a scos din sărite pe Novak Djokovic la finala Roland Garros! Deși game-urile au fost extrem de lungi, oficialul a deci să scurteze pauzele de odihnă, stârnindu-i mânia lui Nole.

Motivul pentru care Novak Djokovic a răbufnit la adresa arbitrului în timpul finalei de la Roland Garros: „De ce mă grăbești!?”

Novak Djokovic i-a transmis lui Damien Dumusois că pornește cronometrul mai devreme decât ar trebui: „De ce te grăbești? Pornești ceasul. Așteaptă să ne așezăm, apoi anunță scorul. Jucăm o oră și 10 minute un set, cel mai bun din cinci seturi, la un Grand Slam pe zgură. Mă grăbești și mai sunt 10 secunde!”, a răbufnit Djokovic.

Primul set al finalei dintre Djokovic și Ruud s-a întins pe durata unei ore și 23 de…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos