728 x 90

Meciurile din barajul de promovare în Liga 3

Meciurile din barajul de promovare în Liga 3

CS Academica Recea și ACS Hamangia Baia sunt, în urma rezultatelor înregistrate duminică după amiază, ultimele campioane județene decise în această vară, ele urmând să reprezinte Maramureșul și Tulcea în barajul de promovare în Liga 3. Cu o zi înainte, sâmbătă, județele Caraș-Severin, Vâlcea, Argeș, Dolj, Ilfov și Giurgiu au tras linie și și-au aflat

CS Academica Recea și ACS Hamangia Baia sunt, în urma rezultatelor înregistrate duminică după amiază, ultimele campioane județene decise în această vară, ele urmând să reprezinte Maramureșul și Tulcea în barajul de promovare în Liga 3.

Cu o zi înainte, sâmbătă, județele Caraș-Severin, Vâlcea, Argeș, Dolj, Ilfov și Giurgiu au tras linie și și-au aflat campioanele din sezonul 2022-2023, respectiv reprezentantele lor în baraj.

Duminică, 11 iunie, AJF-urile și AMFB-ul sunt obligate să comunice în scris către Departamentul Competiţii al Federației Române de Fotbal campioana Ligii a 4-a, adică echipa calificată în barajul de accedere în Liga 3.

În acest moment sunt cunoscute toate cele 21 de dueluri care vor decide promovatele în noua ediție a Ligii 3, sezonul 2023-2024.

Comuna maramureșeană Recea este aproape să aibă din nou echipă în Liga 3, pe CS Academica Recea. Momentan, aceasta este doar campioană județeană și trebuie…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos