728 x 90

Legea lui Mihai Stoica la FCSB. Președintele nu permite așa ceva

Legea lui Mihai Stoica la FCSB. Președintele nu permite așa ceva

Mihai Stoica, președintele clubului FCSB, a vorbit despre detaliul pe care îl deranjează atunci când vine vobra despre imaginea jucătorilor. Legea lui Mihai Stoica la FCSB. Președintele CA al roș-albaștrilor nu permite așa ceva Mihai Stoica a remarcat un detaliu înainte de finala Ligii Campionilor și i-a criticat pe jucătorii de la Manchester City. Finala


Mihai Stoica, președintele clubului FCSB, a vorbit despre detaliul pe care îl deranjează atunci când vine vobra despre imaginea jucătorilor.

Legea lui Mihai Stoica la FCSB. Președintele CA al roș-albaștrilor nu permite așa ceva

Mihai Stoica a remarcat un detaliu înainte de finala Ligii Campionilor și i-a criticat pe jucătorii de la Manchester City.

Finala Ligii Campionilor dintre Manchester City și Inter s-a disputat sâmbătă seară, Stadionul Atatürk Olympic din Istanbul, iar englezii au învins cu scorul de 1-0, după golul marcat de către Rodri, în minutul 68.

Sosirea oficială la stadion a jucătorilor de la Manchester City l-a surprins neplăcut pe Mihai Stoica. Aceștia au fost toți îmbrăcați casual, în pantaloni scurți. Ținuta l-a deranjat pe oficialul roș-albaștrilor și a dezvăluit că la FCSB este interzis ca jucătorii să se prezinte în pantaloni scurți la aeroport, la sosirea sau plecarea…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos