728 x 90

Jerome France este noul deținător al recordului de timp pe traseul de viteză în coastă de la Rânca

Jerome France este noul deținător al recordului de timp pe traseul de viteză în coastă de la Rânca

Jerome France este noul deținător al recordului de timp pe traseul de viteză în coastă de la Rânca după ce a câștigat, în acest weekend, a doua etapă a Campionatului Național de Viteză în Coastă Masters, Transalpina Challenge, informează Federația Română de Automobilism Sportiv (FRAS). Pe un prototip Norma M20FC, pilotul francez a fost cronometrat


Jerome France este noul deținător al recordului de timp pe traseul de viteză în coastă de la Rânca după ce a câștigat, în acest weekend, a doua etapă a Campionatului Național de Viteză în Coastă Masters, Transalpina Challenge, informează Federația Română de Automobilism Sportiv (FRAS).

Pe un prototip Norma M20FC, pilotul francez a fost cronometrat cu 2:28,291 la finalul celor 5,2 kilometri ai traseului care leagă Novaci de stațiunea Rânca. Vechiul record îi aparține lui Emil Nestor, 2:29,070, stabilit în sezonul 2020.

France nu a mai forțat în cea de-a doua urcare, însă și așa a avut cel mai bun timp al manșei, cu 2:33,095. Ocupantul locului secund, Emil Ghinea (Norma M20), a venit la finalul celor două manșe la 9,981 secunde de France, în timp ce al treilea clasat, Costel Cășuneanu (Wolf Mistral) a înregistrat un timp cu 18,122 secunde mai slab decât câștigătorul.

Campionul en-titre, Octavian Ciovică (Radical…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos