728 x 90

Jack Grealish a recunoscut că a jucat foarte slab contra lui Inter

Jack Grealish a recunoscut că a jucat foarte slab contra lui Inter

Manchester City s-a impus contra celor de la Inter, scor 1-0, în finala Ligii Campionilor. După finala de la Istanbul, Jack Grealish a trecut cu vederea jocul său slab și a spus că este extrem de bucuros de reușita cetățenilor. Jack Grealish îi este recunoscător lui Pep Guardiola: „Chiar și anul trecut când am jucat


Manchester City s-a impus contra celor de la Inter, scor 1-0, în finala Ligii Campionilor. După finala de la Istanbul, Jack Grealish a trecut cu vederea jocul său slab și a spus că este extrem de bucuros de reușita cetățenilor.

Jack Grealish îi este recunoscător lui Pep Guardiola: „Chiar și anul trecut când am jucat ca naiba, mi-a fost alături”

Manchester City a câștigat pentru prima dată Liga Campionilor și a învins-o pe Internazionale Milano, scor 1-0. Trupa lui Pep Guardiola a reușit să completeze o triplă istorică (Premier League, FA Cup, UEFA Champions League).

Jack Grealish, titular în finala de la Istanbul, a recunoscut că a avut o prestație extrem de slabă, însă a spus că nici nu mai contează, iar asta pentru că trofeul este deja la Manchester. Pep Guardiola, antrenorul campioanei, a fost lăudat de jucătorul englez, iar acesta a dezvăluit că tehnicianul cetățenilor i-a fost mereu alături.

„Pentru asta…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos