728 x 90

Ilie Dumitrescu, uluit de prestația celor de la Internazionale Milano

Ilie Dumitrescu, uluit de prestația celor de la Internazionale Milano

Manchester City a învins-o pe Internazionale Milano și a devenit campioana Europei pentru prima dată. În ciuda eșecului, prestația echipei lui Simone Inzaghi a fost lăudată de Ilie Dumitrescu. Manchester City nu scapă de criticile lui Ilie Dumitrescu: „Am văzut foarte multe greșeli. Haaland a fost anihilat de cei trei fundași” Manchester City s-a impus


Manchester City a învins-o pe Internazionale Milano și a devenit campioana Europei pentru prima dată. În ciuda eșecului, prestația echipei lui Simone Inzaghi a fost lăudată de Ilie Dumitrescu.

Manchester City nu scapă de criticile lui Ilie Dumitrescu: „Am văzut foarte multe greșeli. Haaland a fost anihilat de cei trei fundași”

Manchester City s-a impus contra celor de la Internazionale Milano, scor 1-0, în finala Ligii Campionilor, iar cetățenii au reușit să câștige primul Champions League din istorie.

În minutul 68, Rodri a deschis scorul pentru echipa lui Pep Guardiola, iar scorul de pe tabelă a rămas la fel până la finalul înfruntării. Totuși, în ciuda finalei pierdute, jocul formației milaneze l-a surprins plăcut pe Ilie Dumitrescu.

„M-a surprins abordarea celor de la Inter. Să începi cu liniile avansate, să faci presing în terenul adversarului, mai ales contra unei echipe care are un joc super elaborat. În…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos