728 x 90

Gigi Becali este aproape de primul transfer al verii la FCSB!

Gigi Becali este aproape de primul transfer al verii la FCSB!

Gigi Becali este aproape să perfecteze prima mutare în această campanie de transferuri, dar planurile patronului de la FCSB ar putea fi date peste cap de Gică Hagi. Gigi Becali este aproape de primul transfer al verii la FCSB! Gică Hagi vrea să îi dea însă planurile peste cap Potrivit as.ro, finanțatorul vicecampioanei României vrea


Gigi Becali este aproape să perfecteze prima mutare în această campanie de transferuri, dar planurile patronului de la FCSB ar putea fi date peste cap de Gică Hagi.

Gigi Becali este aproape de primul transfer al verii la FCSB! Gică Hagi vrea să îi dea însă planurile peste cap

Potrivit as.ro, finanțatorul vicecampioanei României vrea să îl readucă la echipă pe Romario Benzar, fundașul dreapta în vârstă de 31 de ani care s-a despărțit recent de UTA Arad.

Fostul internațional a mai evoluat pentru FCSB în perioada august 2017 – iulie 2019 și a avut prestații în general apreciate, dar ulterior cariera sa a intrat pe o pantă descendentă și a avut mai degrabă aventuri nefericite la echipe precum Lecce, Perugia, Viitorul Constanța, actualul Farul Constanța sau UTA Arad.

Întrucât Becali a decis să nu îl păstreze pe Deian Sorescu, cel care a revenit la Rakow Czestochowa, noua campioană a Poloniei, echipă de la care a fost…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos