728 x 90

Gabi Imre jr, puștiul minune din drift, își înfruntă tatăl

Gabi Imre jr, puștiul minune din drift, își înfruntă tatăl

Vicecampion național Pro în drift la doar 16 ani, Gabi Imre jr a reușit o nouă performanță notabilă în acest weekend. Pentru a doua rundă consecutiv, puștiul din Brașov a fost cel mai bun în calificările din Campionatul Național de Drift. Astăzi, pe circuitul Transilvania Motor Ring din Mureș, se dă marea luptă pentru a

Vicecampion național Pro în drift la doar 16 ani, Gabi Imre jr a reușit o nouă performanță notabilă în acest weekend. Pentru a doua rundă consecutiv, puștiul din Brașov a fost cel mai bun în calificările din Campionatul Național de Drift.

Astăzi, pe circuitul Transilvania Motor Ring din Mureș, se dă marea luptă pentru a stabili câștigătorul rundei la care participă piloți din 6 țări.

Gabi Imre jr, puștiul minune din drift, își înfruntă tatăl

La fel ca la Arena Națională, Gabi Imre jr a obținut cel mai bun punctaj din partea arbitrilor în calificările din Mureș. În cea de-a doua tură, acesta a avut o medie de 90 de puncte. Astăzi, în battle-uri, acesta îl va avea adversar în Top 16 pe nimeni altul decât tatăl său, Gabi Imre senior, cel care i-a fost și instructor la RoDrift Academy pentru primii pași în drift.

„Îți dai seama că îmi doresc din tot sufletul să câștig. Vreau să facem cel mai…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos