728 x 90

FCSB sparge banca și face 4 transferuri

FCSB sparge banca și face 4 transferuri

După săptămâni întregi de negocieri, FCSB este foarte aproape de a rezolva primele patru transferuri ale verii, a anunțat managerul general, Mihai Stoica. FCSB, aproape de a rezolva patru transferuri Oficialul roș-albaștrilor a precizat că vicecampioana României se află în discuții avansate cu doi fundași centrali, un mijlocaș și un atacant, care ar urma să


După săptămâni întregi de negocieri, FCSB este foarte aproape de a rezolva primele patru transferuri ale verii, a anunțat managerul general, Mihai Stoica.

FCSB, aproape de a rezolva patru transferuri

Oficialul roș-albaștrilor a precizat că vicecampioana României se află în discuții avansate cu doi fundași centrali, un mijlocaș și un atacant, care ar urma să dea un răspuns definitiv în cel mai scurt timp.

Mihai Stoica a dezvăluit că niciunul dintre stoperii care sunt aproape de a ajunge la FCSB nu evoluează în România. Spre deosebire de anii precedenți, când Gigi Becali anunța că nu mai are de gând să aducă fotbaliști pe care nu i-a văzut personal, de această dată a ales să schimbe strategia și să ofere libertate de decizie staff-ului, nemulțumit de variantele de la nivelul Superligii.

Există discuții avansate pentru un atacant, pentru un inter și cred că vom aduce doi fundași centrali, cel puțin. Niciunul…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos