728 x 90

Cum a profitat Iga Swiatek de suspendarea Simonei Halep

Cum a profitat Iga Swiatek de suspendarea Simonei Halep

Iga Swiatek (Polonia, 1 WTA) s-a încoronat campioană la Roland Garros pentru a treia oară în carieră, scor 6-2, 5-7, 6-4 în finala cu Karolina Muchova (Cehia, 43 WTA). Swiatek a devenit de neoprit pe zgură după ce Simona Halep a primit interdicție la turneele de tenis. Iga Swiatek și-a apărat trofeul de la Roland


Iga Swiatek (Polonia, 1 WTA) s-a încoronat campioană la Roland Garros pentru a treia oară în carieră, scor 6-2, 5-7, 6-4 în finala cu Karolina Muchova (Cehia, 43 WTA). Swiatek a devenit de neoprit pe zgură după ce Simona Halep a primit interdicție la turneele de tenis.

Iga Swiatek și-a apărat trofeul de la Roland Garros, pierzând un singur set pe toată durata competiției. Iar jurnaliștii polonezi au recunoscut că Simona Halep este una dintre puținele jucătoare care o puteau contracara pe Iga Swiatek pe suprafață roșiatică.

Cum a profitat Iga Swiatek de suspendarea Simonei Halep pentru a cuceri un nou titlu la Roland Garros! Polonezii au recunoscut: „Asta s-a întâmplat în 30 de meciuri”

Simona Halep este o jucătoare redutabilă pe zgură, suprafața pe care se joacă turneul de la Roland Garros, astfel că Iga Swiatek a profitat din plin de suspendarea româncei, adjudecându-și un nou trofeu sâmbătă. Drept dovadă,…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos