728 x 90

Cristiano Bergodi, în discuții cu o echipă din Superliga

Cristiano Bergodi, în discuții cu o echipă din Superliga

Cristiano Bergodi s-a aflat în discuții cu o echipă din Superliga după ce s-a despărțit de Sepsi. Italianul Cristiano Bergodi a devenit, în numai un an, zel mai titrat antrenor din istoria lui Sepsi Sf. Gheorghe. A reușit să câștige în două rânduri finala Cupei României și o dată Supercupa României – performanțe cărora li


Cristiano Bergodi s-a aflat în discuții cu o echipă din Superliga după ce s-a despărțit de Sepsi.

Italianul Cristiano Bergodi a devenit, în numai un an, zel mai titrat antrenor din istoria lui Sepsi Sf. Gheorghe. A reușit să câștige în două rânduri finala Cupei României și o dată Supercupa României – performanțe cărora li se adaugă calificarea în play-off-ul Superligii. Cu toate acestea, tehnicianul a ales să întrerupă colaborarea cu formația din Jud. Covasna, unde era dorit în continuare de patronul Laszlo Dioszegi.

Despărțirea a generat numeroase discuții privind viitorul italianului, care a fost „dat” și la CFR Cluj – club care, în cele din urmă, a bătut palma cu Andrea Mandorlini. Acum, oficialul unei alte grupări din Superliga a confirmat că l-a dorit pe Cristiano Bergodi.

Cristiano Bergodi, în discuții cu o echipă din Superliga: „Ne-a spus asta de la început!”

După despărțirea de Sepsi,…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos