728 x 90

Cristiano Bergodi, anunțul momentului despre negocierile cu CFR

Cristiano Bergodi, anunțul momentului despre negocierile cu CFR

Cristiano Bergodi, antrenorul italian în vârstă de 58 de ani, a oferit un interviu în presa din Italia și a vorbit, printre altele, despre propunerea primită din partea patronului de la CFR Cluj, Nelu Varga. Cristiano Bergodi, anunțul momentului despre negocierile cu CFR Cluj, făcut în presa italiană. Indiciul care dă de gol planul secret


Cristiano Bergodi, antrenorul italian în vârstă de 58 de ani, a oferit un interviu în presa din Italia și a vorbit, printre altele, despre propunerea primită din partea patronului de la CFR Cluj, Nelu Varga.

Cristiano Bergodi, anunțul momentului despre negocierile cu CFR Cluj, făcut în presa italiană. Indiciul care dă de gol planul secret al lui Nelu Varga

Întrebat despre oferta de la CFR Cluj, Cristiano Bergodi a recunoscut interesul patronului Nelu Varga pentru serviciile sale, însă a vorbit la trecut și a dat de înțeles că își va lua răgaz pentru a lua cea mai bună decizie pentru cariera sa.

„A existat un contract, dar am vrut să aștept. Voi merge în vacanță, apoi poate vor merge să văd echipa lui Sarri, Lazio, cum inima mea este «biancoceleste». Vom vedea”, a spus Cristiano Bergodi, potrivit tuttomercatoweb.com.

În acest sens, Nelu Varga va trebui să se reorienteze rapid către alt tehnician. Tot presa din…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos