728 x 90

Consolare pentru fanii Rapidului după un sezon semi-ratat!

Consolare pentru fanii Rapidului după un sezon semi-ratat!

Se poate spune că fanii Rapidului au parte de o oarecare consolare după sezonul semi-ratat, așa cum este considerat chiar de către ei, în care au terminat Superliga pe locul 5, în afara cupelor europene, și nu au reușit să câștige Cupa României, obiectivul asumat la nivel public de conducerea clubului înaintea startului sezonului. Consolare


Se poate spune că fanii Rapidului au parte de o oarecare consolare după sezonul semi-ratat, așa cum este considerat chiar de către ei, în care au terminat Superliga pe locul 5, în afara cupelor europene, și nu au reușit să câștige Cupa României, obiectivul asumat la nivel public de conducerea clubului înaintea startului sezonului.

Consolare pentru fanii Rapidului după un sezon semi-ratat. Bornă impresionantă stabilită de giuleșteni în sezonul trecut de Superliga: „Vulcanul din Giulești”

Este bine-cunoscut faptul că suporterii giuleșteni creează o atmosferă de senzație la meciurile disputate pe teren propriu de echipa antrenată de Adrian Mutu, fără să diminuăm din aportul avut de ei la meciurile din deplasare, iar acum a venit practic o certificare oficială a primului fapt adus în discuție.

O statistică oficială, furnizată chiar de către cei de la Superliga României, pe pagina de Facebook a competiției, arată…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos