728 x 90

Cine este Cristina, femeia din spatele lui Guardiola!

Cine este Cristina, femeia din spatele lui Guardiola!

Josep Guardiola este omul momentului în fotbalul mondial, reușind să câștige prima Ligă a Campionilor pentru Manchester City, echipa cu cele mai mari investiții din fotbal în ultimele două decenii. În spatele lui Pep stă un personaj discret, o femeie care apare rar în public și care s-a ocupat în principal de cei trei copii


Josep Guardiola este omul momentului în fotbalul mondial, reușind să câștige prima Ligă a Campionilor pentru Manchester City, echipa cu cele mai mari investiții din fotbal în ultimele două decenii.

În spatele lui Pep stă un personaj discret, o femeie care apare rar în public și care s-a ocupat în principal de cei trei copii pe care îi are cu antrenorul spaniol.

Cristina Serra, soția lui Guardiola, nu e o iubitoare de publicitate, drept pentru care, aseară, la Istanbul, prezența sa pe teren a fost mai mult decât surprinzătoare. Faptul că Pep a sărit să o îmbrățișeze și să o sărute în văzul tututor, i-a făcut pe mulți să se întrebe cine este, de fapt, Cristina.

Amândoi au fost pasionați de modă

Guardiola şi-a cunoscut soţia pe când avea doar 18 ani. Ea făcea parte dintr-o familie de clasă medie, care a fondat, în 1933, o fabrică de textile, pentru ca, peste ani, aceasta să se materializeze în două magazine…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos