728 x 90

Cesc Fabregas, avertisment dur legat de viitorul lui Manchester City

Cesc Fabregas, avertisment dur legat de viitorul lui Manchester City

Manchester City a scris istorie contra lui Inter, scor 1-0, în finala Ligii Campionilor. Totuși, în ciuda triplei câștigate, Cesc Fabregas crede că cetățenii vor avea un viitor strălucit, însă asta numai dacă Pep Guardiola va rămâne la echipă. Cesc Fabregas a avertizat-o pe campioana Manchester City: „Viitorul clubului depinde de Pep Guardiola” Manchester City


Manchester City a scris istorie contra lui Inter, scor 1-0, în finala Ligii Campionilor. Totuși, în ciuda triplei câștigate, Cesc Fabregas crede că cetățenii vor avea un viitor strălucit, însă asta numai dacă Pep Guardiola va rămâne la echipă.

Cesc Fabregas a avertizat-o pe campioana Manchester City: „Viitorul clubului depinde de Pep Guardiola”

Manchester City a triumfat contra celor de la Internazionale Milano, scor 1-0, iar cetățenii au reușit șă câștige primul Champions League din istoria formației de pe Etihad. Rodri a marcat unicul gol al partidei și i-a ajutat pe cetățeni să completeze o triplă istorică (Premier League, FA Cup, Liga Campionilor).

Totuși, Cesc Fabregas a dat de înțeles că viitorul formației de pe Etihad va depinde numai de Pep Guardiola și numai de dorința jucătorilor de a mai cuceri și alte trofee.

„Despre viitorul clubului, cred că depinde de două lucruri: foamea pe care o vor…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos