728 x 90

Carmen București a câștigat Cupa României la fotbal feminin

Carmen București a câștigat Cupa României la fotbal feminin

Carmen București a câștigat Cupa României la fotbal feminin după ce s-a impus în fața lui U Cluj cu 2-1. Carmen București este noua câștigătoare a Cupei României la fotbal feminin, trofeu pe care l-a cucerit în urma victoriei obținute în fața lui U Cluj, 2-1 după prelungiri. Ultimul act al competiției a fost unul


Carmen București a câștigat Cupa României la fotbal feminin după ce s-a impus în fața lui U Cluj cu 2-1.

Carmen București este noua câștigătoare a Cupei României la fotbal feminin, trofeu pe care l-a cucerit în urma victoriei obținute în fața lui U Cluj, 2-1 după prelungiri.

Ultimul act al competiției a fost unul foarte echilibrat, drept dovadă că echipele au încheiat primele 90 de minute cu tabela nemodificată. Ce a urmat, însă, în prelungiri, este demn de o finală memorabilă.

Carmen București a câștigat Cupa României la fotbal feminin după o finală nebună cu U Cluj! Primul trofeu pentru echipa din Capitală

Carmen București a câștigat în premieră Cupa României, reușind să o învingă cu 2-1 pe deținătoarea trofeului, U Cluj, într-un meci disputat pe Stadionul Național Arcul de Triumf din Capitală.

Carmen a deschis scorul în minutul 98, prin Jouli , mingea trimisă cu capul oprindu-se în plasă…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos