728 x 90

Basarab Panduru o desființează pe câștigătoarea triplei

Basarab Panduru o desființează pe câștigătoarea triplei

Manchester City a câștigat contra lui Internazionale Milano, scor 1-0, iar cetățenii au reușit să cucerească primul trofeu UEFA Champions League din istorie. Totuși, Basarab Panduru nu s-a ferit de cuvinte și a dat de înțeles că victoria britanicilor a fost total nemeritată. Basarab Panduru, convins că Manchester City a câștigat Champions League pe nedrept:„E


Manchester City a câștigat contra lui Internazionale Milano, scor 1-0, iar cetățenii au reușit să cucerească primul trofeu UEFA Champions League din istorie. Totuși, Basarab Panduru nu s-a ferit de cuvinte și a dat de înțeles că victoria britanicilor a fost total nemeritată.

Basarab Panduru, convins că Manchester City a câștigat Champions League pe nedrept:„E o minciună acest rezultat. Au jucat foarte slab”

Manchester City a răpus-o pe Inter Milano, scor 1-0, în finala Ligii Campionilor. După meci, Basarab Panduru a criticat dur prestația cetățenilor și a dat de înțeles că rezultatul este mincinos, dar și că trupa lui Simone Inzaghi ar fi meritat mult mai mult să câștige acest trofeu.

„Până la final, când City a pus mâna pe trofeu, trebuie să vorbeşti şi de meci. Şi mie mi se pare o minciună acest rezultat, City nu a jucat nimic, sunt foarte mulţi jucători care au evoluat foarte slab”, a declarat…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos