728 x 90

Anunț de ultimă oră despre transferul lui Andrea Compagno!

Anunț de ultimă oră despre transferul lui Andrea Compagno!

Mihai Stoica a dezvăluit care este singura condiție ca FCSB să se mai despartă de vreunul dintre jucătorii de top în această vară, în frunte cu Andrea Compagno și Florinel Coman. Mihai Stoica, anunț de ultimă oră despre plecările lui Andrea Compagno și Florinel Coman de la FCSB În ciuda faptului că s-a discutat foarte


Mihai Stoica a dezvăluit care este singura condiție ca FCSB să se mai despartă de vreunul dintre jucătorii de top în această vară, în frunte cu Andrea Compagno și Florinel Coman.

Mihai Stoica, anunț de ultimă oră despre plecările lui Andrea Compagno și Florinel Coman de la FCSB

În ciuda faptului că s-a discutat foarte mult după sezonul recent încheiat despre o posibilă plecare a atacantului italian și chiar patronul Gigi Becali a dezvăluit că au existat oferte din zona arabă, managerul general al vicecampioanei României susține că nu se pune problema ca vârful să părăsească echipa.

Mai mult, Stoica a precizat că singura modalitate prin care FCSB ar fi de acord să mai cedeze vreunul dintre fotbaliștii importanți din lotul lui Charalambous ar fi dacă s-ar achita clauza de reziliere trecută în contractul fiecăruia.

Nu se pune problema să plece Compagno. Doar pe bani mulți, pe clauză. 100% rămâne. Cum să fim…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos