728 x 90

Anghel Iordănescu iese la atac și o cere pe FCSB în Ghencea

Anghel Iordănescu iese la atac și o cere pe FCSB în Ghencea

Anghel Iordănescu, un susținător public al proiectului celor de la CSA Steaua, a avut o ieșire surprinzătoare și a solicitat ca FCSB să fie primită pe Ghencea. Anghel Iordănescu o cere pe FCSB în Ghencea Fostul selecționer al României consideră că nu este normal să i se interzică accesul în „Templu” clubului patronat de Gigi


Anghel Iordănescu, un susținător public al proiectului celor de la CSA Steaua, a avut o ieșire surprinzătoare și a solicitat ca FCSB să fie primită pe Ghencea.

Anghel Iordănescu o cere pe FCSB în Ghencea

Fostul selecționer al României consideră că nu este normal să i se interzică accesul în „Templu” clubului patronat de Gigi Becali și a motivat această declarație prin faptul că arena este una construită din bani publici.

„Eu sunt un om crescut, format la CSA Steaua, dar eu cred că nu ar trebui să i se interzică acest lucru (n.r. – FCSB să joace pe Stadionul Steaua). Este un stadion făcut din bani publici. 

De ce n-ar putea juca Dinamo pe Giuleşti? Suporterii trebuie să înţeleagă că stadionul nu e proprietatea clubului, ci e făcut din bani publici”, a spus Anghel Iordănescu, potrivit OrangeSport.

FCSB, în pericol să fie din nou „dată afară” din București la începutul sezonului 2023-2024

Noul…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos