728 x 90

Alessandro Nesta a hotărât să revină în antrenorat

Alessandro Nesta a hotărât să revină în antrenorat

Alessandro Nesta a fost desemnat ca fiind noul antrenor al celor de la AC Reggiana 1919. Fostul apărător al lui AC Milan va avea o misiune extrem de dificilă. Reggiana va avea un fost campion mondial pe banca tehnică! Alessandro Nesta a semnat contractul Alessandro Nesta nu a mai antrenat din 2021, perioadă în care


Alessandro Nesta a fost desemnat ca fiind noul antrenor al celor de la AC Reggiana 1919. Fostul apărător al lui AC Milan va avea o misiune extrem de dificilă.

Reggiana va avea un fost campion mondial pe banca tehnică! Alessandro Nesta a semnat contractul

Alessandro Nesta nu a mai antrenat din 2021, perioadă în care o pregătea pe Frosinone, iar acum a revenit în antrenorat. Fostul fundaș al celor de la AC Milan va fi noul tehnician de la AC Reggiana 1919 și va avea ca obiectiv să mențină echipa în Serie B. Italianul avea contract până în 2024, dar va primi și posibilitatea de prelungire a acestuia.

„Un campion mondial pe banca celor de la AC Reggiana: clubul este de fapt încântat și mândru să anunțe că a ajuns la un acord cu Alessandro Nesta.

Fostul star de la Lazio și Milan a semnat un contract anual până pe 30 iunie 2024, cu reînnoire automată pentru un sezon suplimentar. Aceasta este a treia experiență a lui Nesta ca…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos