728 x 90

Accident pe platoul de filmare la sequel-ul „Gladiatorul”. Şase actori au fost răniți

Accident pe platoul de filmare la sequel-ul „Gladiatorul”. Şase actori au fost răniți

Un accident a avut loc pe platoul de filmare al filmului ,,Gladiatorul” . Mai mulți membri ai echipei de producție au fost răniți, dar viața lor nu este în pericol. Lansarea filmului este programată pentru noiembrie 2024. Un accident a avut loc pe platoul de filmare al filmului ,,Gladiatorul” , continuarea peliculei premiate cu Oscar

  • Un accident a avut loc pe platoul de filmare al filmului ,,Gladiatorul” .
  • Mai mulți membri ai echipei de producție au fost răniți, dar viața lor nu este în pericol.
  • Lansarea filmului este programată pentru noiembrie 2024.

Un accident a avut loc pe platoul de filmare al filmului ,,Gladiatorul” , continuarea peliculei premiate cu Oscar pentru cel mai bun film din 2000, scrie BBC.

În timpul filmărilor unei secvențe de cascadorie planificate, mai mulți membri ai echipei de producție au suferit răni, însă viața lor nu este în pericol.

,,În timp ce filmau o secvenţă de cascadorie planificată pe platoul de filmare a continuării filmului Gladiatorul a avut loc un accident în timpul căruia mai mulţi membri ai echipei au suferit răni care nu le pun viaţa în pericol.

Echipele de siguranţă şi serviciile medicale complete de la faţa locului au putut acţiona rapid, astfel încât cei care au fost afectaţi să primească imediat îngrijirile necesare. Cu toţii…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos