728 x 90

Transformarea unuia dintre cei mai importanți atacanți români

Transformarea unuia dintre cei mai importanți atacanți români

Bogdan Stancu, atacantul român în vârstă de 35 de ani, e liber de contract din luna martie a anului trecut, dar e deschis să negocieze. Transformarea unuia dintre cei mai importanți atacanți români ai ultimului deceniu! Gigi Becali l-a vândut pe milioane de euro, dar de un an nu mai are echipă, deși nu s-a

Bogdan Stancu, atacantul român în vârstă de 35 de ani, e liber de contract din luna martie a anului trecut, dar e deschis să negocieze.

Transformarea unuia dintre cei mai importanți atacanți români ai ultimului deceniu! Gigi Becali l-a vândut pe milioane de euro, dar de un an nu mai are echipă, deși nu s-a retras oficial

După ce a jucat la FC Argeș, Dacia Mioveni și Unirea Urziceni, Bogdan Stancu a ajuns la FCSB, în vara anului 2008, în schimbul sumei de două milioane de euro. După doi ani și jumătate petrecuți la FCSB, Gigi Becali l-a vândut la Galatasaray contra sumei de cinci milioane de euro. De atunci, a jucat numai la echipe din Turcia.

Acum, Bogdan Stancu este liber de contract și, deși nu s-a retras încă oficial, stă mai mult prin vacanțe alături de soție și cei doi copii și nu uită să posteze pe rețelele sociale.

Cea mai recentă postare îl înfățișează pe Bogdan Stancu fumând dintr-un trabuc și…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos