728 x 90

Transferul momentului în Superliga! Fostul atacant de la FCSB a semnat!

Transferul momentului în Superliga! Fostul atacant de la FCSB a semnat!

Transferul momentului în Superliga este reprezentat de faptul că Gabriel Iancu, fotbalistul pentru care Gigi Becali i-a plătit Viitorului lui Gică Hagi suma de 500.000 de euro în 2013, a semnat un contract pe două sezoane cu Hermannstadt, echipă la care a evoluat în a doua parte a sezonului recent încheiat, sub formă de împrumut


Transferul momentului în Superliga este reprezentat de faptul că Gabriel Iancu, fotbalistul pentru care Gigi Becali i-a plătit Viitorului lui Gică Hagi suma de 500.000 de euro în 2013, a semnat un contract pe două sezoane cu Hermannstadt, echipă la care a evoluat în a doua parte a sezonului recent încheiat, sub formă de împrumut de la Akhmat Grozny.

Transferul momentului în Superliga! Fostul atacant de la FCSB, pe care Gigi Becali a plătit o sumă importantă când l-a luat de la Gică Hagi, a semnat pe doi ani!

Mijlocașul ofensiv în vârstă de 29 de ani, care poate evolua și pe poziția de atacant, dar și în bandă, a revenit practic după încheierea stagiunii la formația din Rusia, dar la scurt timp și-a reziliat înțelegerea cu aceasta și a semnat un contract pe două sezoane cu Hermannstadt, după cum a informat chiar clubul sibian.

„Gabi Iancu a semnat un contract valabil pentru următoarele două sezoane. După ce a…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos