728 x 90

Top 5 moduri de jocuri video pe care, probabil, le-ai ratat. Vezi ultimele update-uri

Top 5 moduri de jocuri video pe care, probabil, le-ai ratat. Vezi ultimele update-uri

Sunt sigur că ai auzit de Grand Theft Auto V, jocul video a avut un succes incredibil de la lansarea sa în septembrie 2013. Duck Hunt este un joc clasic din 1984, care a apărut inițial ca o casetă disponibilă pe televizoare. The Elder Scrolls: Oblivion este un joc foarte popular care a avut lansarea

  • Sunt sigur că ai auzit de Grand Theft Auto V, jocul video a avut un succes incredibil de la lansarea sa în septembrie 2013.
  • Duck Hunt este un joc clasic din 1984, care a apărut inițial ca o casetă disponibilă pe televizoare.
  • The Elder Scrolls: Oblivion este un joc foarte popular care a avut lansarea în septembrie 2007.

Cu siguranță ai auzit de jocurile video pe care ți le voi prezenta, dar știai că aceste jocuri oferă niște moduri bonus prin care te poți întoarce la sentimentul de copilărie? Iată cinci moduri care mi-au atras atenția.

Primul mod de joc este Peyote Trip din Grand Theft Auto V, modul oferă o diversiune unică de la haosul obișnuit prin plantele Peyote. Consumarea acestor plante îți transformă personajul în diferite animale, oferind o perspectivă nouă asupra orașului Los Santos.

Al doilea este modul multiplayer în clasicul Duck Hunt, unde un jucător devine cel care împuscă rațele, iar celalalt le controlează.

Al treilea este Vigilante…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos