728 x 90

Sorin Șerban, fostul fundaș de la FCSB, a semnat cu Poli Iași

Sorin Șerban, fostul fundaș de la FCSB, a semnat cu Poli Iași

Poli Iași, nou-promovată în SuperLigă, a anunțat oficial prima achiziție a verii. Clubul din Copou l-a prezentat, sâmbătă, pe Sorin Șerban, fundașul stânga de 23 de ani venind la Poli după ce și-a reziliat angajamentul cu vicecampioana FCSB. Sorin Șerban, prima achiziție a Politehnicii Iași după promovare Mutarea a fost anunțată încă de la sfârșitul

Poli Iași, nou-promovată în SuperLigă, a anunțat oficial prima achiziție a verii. Clubul din Copou l-a prezentat, sâmbătă, pe Sorin Șerban, fundașul stânga de 23 de ani venind la Poli după ce și-a reziliat angajamentul cu vicecampioana FCSB.

Sorin Șerban, prima achiziție a Politehnicii Iași după promovare

Mutarea a fost anunțată încă de la sfârșitul lunii mai, când Sorin Șerban a încheiat conturile cu FCSB, însă jucătorul a fost prezentat oficial sâmbătă pe site-ul clubului, la o zi după ce a făcut joncțiunea cu lotul pregătit de Leo Grozavu.

”Bine ai revenit în Copou, Sorin Șerban! Fundașul stânga în vârstă de 23 de ani va îmbrăca din nou tricoul alb-albastru după ce a mai fost legitimat la Poli în sezonul 2019-2020. Vine de la FCSB, liber de contract.
Mult succes, Sorin!”, a anunțat Poli Iași pe site-ul clubului.

În vârstă de 23 de ani, Sorin Șerban a semnat pe trei ani cu Poli Iași, grupare…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos