728 x 90

Se implică fostul partener finanțator al Petrolului la CSM Reșița?

Se implică fostul partener finanțator al Petrolului la CSM Reșița?

Fostul partener finanțator al clubului Petrolul Ploiești în perioada 2017-2022, Veolia, este aproape să devină finanțator la recent promovata în Liga 2 CSM Reșița. Primarul urbei, Ioan Popa, a confirmat discuțiile cu compania francează cu activitate inclusiv în România, fără a înainta neapărat și o sumă, iar șansele de schimbare a formei juridice astfel ca

Fostul partener finanțator al clubului Petrolul Ploiești în perioada 2017-2022, Veolia, este aproape să devină finanțator la recent promovata în Liga 2 CSM Reșița.

Primarul urbei, Ioan Popa, a confirmat discuțiile cu compania francează cu activitate inclusiv în România, fără a înainta neapărat și o sumă, iar șansele de schimbare a formei juridice astfel ca echipa din Banatul montan să se poată lupta inclusiv la prima ligă există.

În acest moment, CSM Reșița este un club de drept public, astfel că nu are drept de promovare în SuperLigă, la fel ca Steaua, Șelimbăr, Slatina, Dumbrăvița și Alexandria, altă nou-promovată.

Ioan Popa: ”În Liga 2, fără 2-3 milioane de euro nu poți să stai!”

Într-un clasament recent, Reșița era una dintre reședințele de județ din România cu viața cea mai ieftină. Primăria a sprijinit sportul, prin clubul său sportiv, dar, desigur, nu se poate vorbi de un sac fără fund. În acest context,…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos