728 x 90

Rusia va transfera în iulie arme nucleare tactice în Belarus

Rusia va transfera în iulie arme nucleare tactice în Belarus

Rusia va iniţia transferul de arme nucleare tactice în Belarus în iulie, după ce vor fi pregătite unităţile de stocare, a declarat vineri preşedintele rus, Vladimir Putin, în contextul tensiunilor cu Alianţa Nord-Atlantică din cauza invaziei militare ruse în Ucraina. „După cum ştiţi, pe 7-8 iulie se va încheia pregătirea unităţilor specifice, iar noi vom

Rusia va iniţia transferul de arme nucleare tactice în Belarus în iulie, după ce vor fi pregătite unităţile de stocare, a declarat vineri preşedintele rus, Vladimir Putin, în contextul tensiunilor cu Alianţa Nord-Atlantică din cauza invaziei militare ruse în Ucraina.

„După cum ştiţi, pe 7-8 iulie se va încheia pregătirea unităţilor specifice, iar noi vom iniţia imediat activităţile pentru transferul armamentului în Belarus. Totul decurge conform planului”, a declarat Vladimir Putin, conform agenţiilor de presă Interfax şi Reuters, cu ocazia unei întrevederi cu preşedintele Belarusului, Aleksandr Lukaşenko.

Liderul de la Kremlin a acuzat din nou Statele Unite şi aliaţii occidentali că furnizează masiv armament Ucrainei pentru a extinde conflictul militar şi pentru a aplica o înfrângere strategică Rusiei.

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos