728 x 90

Răzvan Burleanu, în prim-plan la finala Ligii Campionilor dintre Manchester City și Inter Milano!

Răzvan Burleanu, în prim-plan la finala Ligii Campionilor dintre Manchester City și Inter Milano!

Una dintre imaginile serii surprinse la finala Ligii Campionilor dintre Manchester City și Inter Milano, disputate pe stadionul „Ataturk” din Istanbul, l-a avut în prim-plan pe Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal și membru în Comitetul Executiv al UEFA. I se vedeau doar ochii! Imaginea serii de la finala Ligii Campionilor dintre Manchester City


Una dintre imaginile serii surprinse la finala Ligii Campionilor dintre Manchester City și Inter Milano, disputate pe stadionul „Ataturk” din Istanbul, l-a avut în prim-plan pe Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal și membru în Comitetul Executiv al UEFA.

I se vedeau doar ochii! Imaginea serii de la finala Ligii Campionilor dintre Manchester City și Inter Milano îl are protagonist pe Răzvan Burleanu: s-a „pitit” la câțiva metri de Erdogan!

Prin prisma celei de-a doua funcții era normal ca șeful de la „Casa fotbalului” să fie prezent la acest eveniment și, de asemenea, era de așteptat să aibă parte de o companie mai mult decât selectă.

Pe de altă parte, era de asemenea firesc pe undeva ca Burleanu să fie „eclipsat” de personalitățile prezente în loja în care s-a aflat și el. Președintele FRF a fost surprins undeva în rândul din spate, în vreme ce în primul rând s-au aflat…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos