728 x 90

Rămâne Andrea Compagno? Răspunsul categoric al lui Gigi Becali

Rămâne Andrea Compagno? Răspunsul categoric al lui Gigi Becali

Gigi Becali, patronul clubului FCSB, a vorbit despre viitorul lui Andrea Compagno, atacantul italian în vârstă de 27 de ani al roș-albaștrilor. Rămâne Andrea Compagno? Răspunsul categoric al lui Gigi Becali După ce s-a discutat despre faptul că Andrea Compagno are oferte și că ar putea pleca de la FCSB, Gigi Becali a oferit verdictul


Gigi Becali, patronul clubului FCSB, a vorbit despre viitorul lui Andrea Compagno, atacantul italian în vârstă de 27 de ani al roș-albaștrilor.

Rămâne Andrea Compagno? Răspunsul categoric al lui Gigi Becali

După ce s-a discutat despre faptul că Andrea Compagno are oferte și că ar putea pleca de la FCSB, Gigi Becali a oferit verdictul în cazul atacantului italian.

„Îl avem pe Compagno, dar să avem și dublură. (n.r. Compagno rămâne?) Păi, da! A fost o treabă, o negociere, dar nu (n.r. nu a ieșit transferul). (n.r. Nu au dat cât trebuie?) Da, nu au dat”, a spus Gigi Becali, la Digi Sport.

Cotat la două milioane de euro de către Transfermarkt, Andrea Compagno a jucat 27 de meciuri pentru FCSB în acest sezon din Superliga, reușind să înscrie 15 goluri pentru roș-albaștri în campionat. Anterior, acesta a mai evoluat în șapte partide pentru fosta echipă, FC U Craiova, reușind să înscrie cinci goluri.

Atacantul…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos