728 x 90

Promisiunea pe care Gigi Becali i-a făcut-o lui Vlad Chiricheş

Promisiunea pe care Gigi Becali i-a făcut-o lui Vlad Chiricheş

Gigi Becali îl ademenește la FCSB pe Vlad Chiricheș (33 de ani) cu unul dintre cele mai mari salarii din Superliga și cu o promisiune importantă. Promisiunea pe care Gigi Becali i-a făcut-o lui Vlad Chiricheş pentru a semna cu FCSB! Dezvăluiri despre negocieri Vlad Chiricheș este una dintre țintele principale ale lui Gigi Becali,

Gigi Becali îl ademenește la FCSB pe Vlad Chiricheș (33 de ani) cu unul dintre cele mai mari salarii din Superliga și cu o promisiune importantă.

Promisiunea pe care Gigi Becali i-a făcut-o lui Vlad Chiricheş pentru a semna cu FCSB! Dezvăluiri despre negocieri

Vlad Chiricheș este una dintre țintele principale ale lui Gigi Becali, care este obligat să întărească de urgență apărarea centrală de la FCSB.

Plecările lui Joonas Tamm și Iulian Cristea au lăsat un gol mare în defensiva vicecampioanei, iar patronul vrea să dea lovitura cu o revenire de senzație. Acesta nu s-a ferit să admită că este în pline discuții cu Vlad Chiricheș, fotbalistul italienilor de la Cremonese, pe care vrea să îl readucă în tricoul roș-albastru cu orice preț.

Îm afara unui salariu colosal, care s-ar putea apropia de 30.000 de euro pe lună, lui Vlad Chiricheș i s-ar fi promis și banderola de căpitan, potrivit anunțului făcut de…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos