728 x 90

Pep Guardiola a numit jucătorii de la Inter care îi dau insomnii

Pep Guardiola a numit jucătorii de la Inter care îi dau insomnii

Antrenorul lui Manchester City, Pep Guardiola, a numit jucătorii de la Inter care îi pot pune probleme în finala Ligii Campionilor. Pep Guardiola, antrenorul lui Manchester City, a numit jucătorii de la Inter care îi dau insomnii, înainte de finala Ligii Campionilor: „Dacă îi lași, te distrug!” Manchester City și Inter se luptă sâmbătă în

Antrenorul lui Manchester City, Pep Guardiola, a numit jucătorii de la Inter care îi pot pune probleme în finala Ligii Campionilor.

Pep Guardiola, antrenorul lui Manchester City, a numit jucătorii de la Inter care îi dau insomnii, înainte de finala Ligii Campionilor: „Dacă îi lași, te distrug!”

Manchester City și Inter se luptă sâmbătă în finala Ligii Campionilor, iar antrenorul englezilor, Pep Guardiola, și-a avertizat elevii.

Spaniolul de pe banca „cetățenilor” le-a transmis jucătorilor săi să le acorde o atenție sporită lui Lautaro Martinez și Lukaku, fotbaliști despre care spune că sunt letali dacă sunt lăsați nesupravegheați.

„Dacă îi lași pe Lautaro și Lukaku unu la unu cu fundașii, te distrug. Vom încerca să îi blocăm cât mai bine. Tactica e diferită când ai în față doi atacanți, nu unul. Tranzițiile noastre trebuie să fie diferite. Jocul de atac, de asemenea. Urmărirea planului ne dă…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos