728 x 90

Novak Djokovic, întrebat despre huiduielile primite la Roland Garros

Novak Djokovic, întrebat despre huiduielile primite la Roland Garros

Novak Djokovic (Serbia, 3 ATP) a fost fluierat de spectatorii de la Roland Garros în timpul semifinalei cu Carlos Alcaraz (Spania, 1 ATP), scor 6-3, 5-7, 6-1, 6-1,  dar „Nole” spune că nu îi pasă. Novak Djokovic, campionul tenisului care este adorat și contestat în același timp, a fost huiduit în mai multe rânduri, vineri,


Novak Djokovic (Serbia, 3 ATP) a fost fluierat de spectatorii de la Roland Garros în timpul semifinalei cu Carlos Alcaraz (Spania, 1 ATP), scor 6-3, 5-7, 6-1, 6-1,  dar Nole” spune că nu îi pasă.

Novak Djokovic, campionul tenisului care este adorat și contestat în același timp, a fost huiduit în mai multe rânduri, vineri, în meciul pe care sârbul l-a câștigat, profitând și de problemele fizice ale adversarului.

Novak Djokovic, întrebat despre huiduielile primite în semifinala cu Carlos Alcaraz de la Roland Garros! Doar el putea răspunde astfel: „Nu îmi pasă!”

Mai întâi, Novak Djokovic și-a luat o pauză de toaletă la finalul primului set, lucru care i-a nemuțumit pe spectatorii de pe Philippe Chatrier”. Huiduielile au putut fi auzite din nou după ce arbitrul i-a acordat un game lui Djokovic în setul al treilea.

Carlos Alcaraz s-a accidentat și a renunțat la întreg ghemul pentru a primi îngrijiri medicale,…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos