728 x 90

Momentul în care lui Pep Guardiola i-a căzut cerul în cap la finala Manchester City

Momentul în care lui Pep Guardiola i-a căzut cerul în cap la finala Manchester City

Se poate spune că lui Pep Guardiola „i-a căzut cerul în cap” în minutul 35 al finalei Ligii Campionilor dintre Manchester City și Inter Milano, atunci când antrenorul catalan a fost nevoit să îl înlocuiască pe Kevin De Bruyne, „creierul” echipei. Momentul în care lui Pep Guardiola i-a căzut cerul în cap: ce a fost


Se poate spune că lui Pep Guardiola „i-a căzut cerul în cap” în minutul 35 al finalei Ligii Campionilor dintre Manchester City și Inter Milano, atunci când antrenorul catalan a fost nevoit să îl înlocuiască pe Kevin De Bruyne, „creierul” echipei.

Momentul în care lui Pep Guardiola i-a căzut cerul în cap: ce a fost obligat să facă în minutul 35 al finalei Ligii Campionilor dintre Manchester City și Inter Milano! Lui Haaland nu îi venea să creadă că blestemul i-a lovit din nou pe „cetățeni”

Mijlocașul belgian a acuzat unele probleme musculare și a fost schimbat cu Phil Foden. Momentul a avut un impact major asupra jucătorilor lui Manchester City. În frunte cu golgheterul Erling Haaland, ei au părut uluiți de ghinionul teribil cu care s-a confruntat De Bruyne, care a părăsit în lacrimi terenul de joc.

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos