728 x 90

Momente emoționante după finala feminină de la Roland Garros

Momente emoționante după finala feminină de la Roland Garros

Iga Swiatek (Polonia, 1 WTA) și Karolina Muchova (Cehia, 43 WTA) au fost copleșite de emoții după finala de la Roland Garros 2023, câștigată de favorita principală cu scorul de 6-2, 5-7, 6-4. Karolina Muchova a chinuit-o pe Iga Swiatek, sâmbătă, în ultimul act de la Roland Garros, iar jucătoarea aflată la prima finală de


Iga Swiatek (Polonia, 1 WTA) și Karolina Muchova (Cehia, 43 WTA) au fost copleșite de emoții după finala de la Roland Garros 2023, câștigată de favorita principală cu scorul de 6-2, 5-7, 6-4.

Karolina Muchova a chinuit-o pe Iga Swiatek, sâmbătă, în ultimul act de la Roland Garros, iar jucătoarea aflată la prima finală de Grand Slam a carierei și-a stăpânit cu greu lacrimile după meci. De partea cealaltă, Iga Swiatek și-a lăudat adversara și le-a mulțumit în mod special colaboratorilor ei.

Momente emoționante după finala feminină de la Roland Garros! Ce au declarat Iga Swiatek și Karolina Muchova cu ochii în lacrimi: „Nu m-aș fi aflat aici fără ajutorul vostru!”

Învinsa din finală, Karolina Muchova, care și-a asigurat un cec de 1,15 milioane de euro, a avut primul cuvânt! Cehoaica a ținut discursul în lacrimi: Sunt foarte emoționată, atmosfera a fost incredibilă și vă mulțumesc tuturor! Au fost două…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos