728 x 90

Moment istoric pentru șeicul lui Manchester City! Din 2010 nu a mai făcut asta!

Moment istoric pentru șeicul lui Manchester City! Din 2010 nu a mai făcut asta!

Fără îndoială că finala Ligii Campionilor dintre Manchester City și Inter Milano reprezintă un moment istoric și pentru proprietarul campioanei Angliei, șeicul Mansour bin Zayed Al Nahyan, care, în consecință, a luat o decizie pe măsură. Moment istoric pentru șeicul lui Manchester City! Ce decizie a luat: din 2010 nu a mai făcut asta! Potrivit


Fără îndoială că finala Ligii Campionilor dintre Manchester City și Inter Milano reprezintă un moment istoric și pentru proprietarul campioanei Angliei, șeicul Mansour bin Zayed Al Nahyan, care, în consecință, a luat o decizie pe măsură.

Moment istoric pentru șeicul lui Manchester City! Ce decizie a luat: din 2010 nu a mai făcut asta!

Potrivit Mirror, „omul cu banii” de la Manchester City și-a anunțat prezența în tribunele stadionului „Ataturk” din Istanbul, cel care va găzdui ultimul act al acestei ediții de Liga Campionilor.

Din 2008, de la momentul în care fondul de investiții gestionat de el a preluat pachetul de acțiuni de la Manchester City, șeicul Mansour a fost prezent pe stadion la doar un meci al „cetățenilor”. Este vorba despre o partidă câștigată de gruparea de pe „Etihad Stadium” pe teren propriu în fața celor de la Liverpool, scor 3-0, într-o partidă jucată în 2010.

Așadar, șeicul…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos