728 x 90

Jucătorul lui Gigi Becali a intrat în vizorul altui patron din Superliga

Jucătorul lui Gigi Becali a intrat în vizorul altui patron din Superliga

Valeriu Iftime, patronul echipei FC Botoșani, are doar cuvinte de laudă la adresa lui Malcom Edjouma, mijlocașul defensiv francez în vârstă de 26 de ani de la FCSB. Jucătorul pe care Gigi Becali nu îl prețuiește suficient a intrat în vizorul altui patron din Superliga Valeriu Iftime, fostul angajator al lui Malcom Edjouma, este de


Valeriu Iftime, patronul echipei FC Botoșani, are doar cuvinte de laudă la adresa lui Malcom Edjouma, mijlocașul defensiv francez în vârstă de 26 de ani de la FCSB.

Jucătorul pe care Gigi Becali nu îl prețuiește suficient a intrat în vizorul altui patron din Superliga

Valeriu Iftime, fostul angajator al lui Malcom Edjouma, este de părere că un fotbalist cum este francezul nu ar trebui să lipsească dintr-o echipă care se luptă la titlu.

Nu întâmplător, Rapid, echipă care și-a exprimat pretențiile pentru titlu în sezonul viitor, l-a pus pe lista de transferuri pe Malcom Edjouma. 

„Edjouma e bun la orice echipă din România! Foarte, foarte bun! Dacă îl respecți, el își respectă meseria. Plus, e jucător de jucător. La orice echipă, dacă vrei să câștigi titlul, ai nevoie de un jucător de talia lui. E util la orice echipă!”, a spus Valeriu Iftime, potrivit Sport.ro.

Malcom Edjouma, dorit la Rapid

Dan Șucu,…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos