728 x 90

Iga Swiatek, la un pas să distrugă trofeul de la Roland Garros

Iga Swiatek, la un pas să distrugă trofeul de la Roland Garros

Iga Swiatek (Polonia, 1 WTA) s-a entuziasmat prea tare după ce a cucerit trofeul de la Roland Garros pentru a treia oară în carieră, dezmembrând legendara cupă „Suzanne Lenglen”. Iga Swiatek a câștigat sâmbătă o finală dramatică în fața Karolinei Muchova (Cehia, 43 WTA), scor 6-2, 5-7, 6-4, dezlănțuindu-se la ceremonia de decernara a trofeului.


Iga Swiatek (Polonia, 1 WTA) s-a entuziasmat prea tare după ce a cucerit trofeul de la Roland Garros pentru a treia oară în carieră, dezmembrând legendara cupă „Suzanne Lenglen”.

Iga Swiatek a câștigat sâmbătă o finală dramatică în fața Karolinei Muchova (Cehia, 43 WTA), scor 6-2, 5-7, 6-4, dezlănțuindu-se la ceremonia de decernara a trofeului.

Incident hilar la festivitatea de premiere de la Roland Garros! Iga Swiatek, la un pas să distrugă legendarul trofeu „Suzanne Lenglen”

Marea campioană americană Chris Evert i-a înmânat legendarul trofeu „Suzanne Lenglen” Igăi Swiatek, iar un moment de neatenție putea duce la un adevărat dezastru.

Aflată încă sub efectul adrenalinei, după un meci electrizant de două ore și 50 de minute, Iga Swiatek a ridicat mult prea energic trofeul, al cărui capac a căzut pe jos, la câțiva metri distanță. Sursa video: Eurosport.

Swiatek și-a pus mâinile în cap, dar…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos