728 x 90

Iga Swiatek – Karolina Muchova, în finală la Roland Garros! Live

Iga Swiatek – Karolina Muchova, în finală la Roland Garros! Live

Iga Swiatek (Polonia, 1 WTA) – Karolina Muchova (Cehia, 43 WTA), finala turneului feminin de la Roland Garros, începe la ora 16:00, Live Video Online pe www.prosport.ro. Iga Swiatek se luptă cu Karolina Muchova pentru a-și apăra trofeul de la Roland Garros, sâmbătă, de la ora 16:00, finala putând fi urmărită în direct la Eurosport


Iga Swiatek (Polonia, 1 WTA) – Karolina Muchova (Cehia, 43 WTA), finala turneului feminin de la Roland Garros, începe la ora 16:00, Live Video Online pe www.prosport.ro.

Iga Swiatek se luptă cu Karolina Muchova pentru a-și apăra trofeul de la Roland Garros, sâmbătă, de la ora 16:00, finala putând fi urmărită în direct la Eurosport și în timp real pe www.prosport.ro.

Iga Swiatek – Karolina Muchova, în finală la Roland Garros de la ora 16:00, Live Video Online. Premiu record pus la bătaie de organizatori

Iga Swiatek dispută a treia finală la Roland Garros și a patra de Grand Slam a carierei, în timp ce Karolina Muchova se află la prima prezență într-o finală majoră! Swiatek a acces în ultimul act după o victorie în minimum de seturi cu Beatriz Haddad Maia (Brazilia, 14 WTA), în timp ce Muchova a produs marea surpriză în semifinala cu Aryna Sabalenka (Belarus, 2 WTA), scor 7-6(5), 6-7(5), 7-5.

Cu toate că Iga Swiatek…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos