728 x 90

Fosta soție a lui Rodrigo De Paul și-a refăcut viața

Fosta soție a lui Rodrigo De Paul și-a refăcut viața

Fosta soție a lui Rodrigo De Paul, Camila Homs, și-a refăcut viața după despărțirea de fotbalistul argentinian. Influencerița sexy se iubește acum cu un alt jucător, legitimat la Atletico Madrid! Blondina l-a prezentat deja fanilor pe noul său partener de viață. Fosta soție a lui Rodrigo De Paul și-a refăcut viața după divorțul răsunător de

Fosta soție a lui Rodrigo De Paul, Camila Homs, și-a refăcut viața după despărțirea de fotbalistul argentinian. Influencerița sexy se iubește acum cu un alt jucător, legitimat la Atletico Madrid! Blondina l-a prezentat deja fanilor pe noul său partener de viață.

Fosta soție a lui Rodrigo De Paul și-a refăcut viața după divorțul răsunător de fotbalistul argentinian!

Camila Homs, fosta parteneră de viață a lui Rodrigo De Paul, are un nou iubit! După despărțirea cu scandal de fotbalistul argentinian, influencerița nu s-a afișat cu niciun bărbat.

Până de curând, când blondina sexy l-a prezentat tuturor pe noul ei partener. Este vorba despre fotbalistul argentinian Jose Sosa, în vârstă de 37 ani, scrie newsrnd.com. Sosa a jucat în trecut la Atletico Madrid, precum Rodrigo De Paul, fostul ei soț.

foto: instagram

Rodrigo De Paul se iubește cu o actriță celebră

Nici Rodrigo De Paul nu a suferit prea mult după…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos