728 x 90

Florin Maxim continuă cu Corvinul după două sezoane în care s-a pierdut o dată

Florin Maxim continuă cu Corvinul după două sezoane în care s-a pierdut o dată

După ce vara trecută a trăit dezamăgirea ratării promovării în Liga 2 în urma barajului cu Minaur Baia Mare (2-1 acasă și 1-4 în deplasare), Corvinul Hunedoara a luat-o de la capăt în noul sezon. După un nou campionat fără nicio înfrângere înregistrată, cum se întâmplase și în ediția trecută, până la returul cu maramureșenii,

După ce vara trecută a trăit dezamăgirea ratării promovării în Liga 2 în urma barajului cu Minaur Baia Mare (2-1 acasă și 1-4 în deplasare), Corvinul Hunedoara a luat-o de la capăt în noul sezon.

După un nou campionat fără nicio înfrângere înregistrată, cum se întâmplase și în ediția trecută, până la returul cu maramureșenii, ”corbii” nu le-au dat nicio șansă nici adversarelor din baraj.

În semifinale, Corvinul a trecut cu scorul general de 4-2 de Gloria Bistrița Năsăud, iar în finala pentru eșalonul secund a învins cu 6-1 la general Unirea Ungheni. Manșa a doua cu formația din județul Mureș a adus în tribunele vechii arene hunedorene aproximativ 12 mii de fani, o parte dintre ei invadând terenul după ultimul fluier pentru o amintire cu favoriții sau pur și simplu pentru a imortaliza momentul.

Primarul Hunedoarei insistă și pe promovarea unor jucători din Academia Corvinului

Hunedorenii au sărbătorit timp de două…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos