728 x 90

Faliment Euroins. România, țara țepelor financiare?

Faliment Euroins. România, țara țepelor financiare?

Falimentul Euroins aduce aminte de epoca jocurilor piramidale, în care milioane de oameni ajung să aibă de suferit de pe urma țepelor financiare, spune, pentru Gândul, expertul financiar Adrian Negrescu. Analistul susține că statul român nu a știut să-și apere „bostănăria” și nu a impus reguli clare pentru a evita ca aceste companii să-și facă


Falimentul Euroins aduce aminte de epoca jocurilor piramidale, în care milioane de oameni ajung să aibă de suferit de pe urma țepelor financiare, spune, pentru Gândul, expertul financiar Adrian Negrescu. Analistul susține că statul român nu a știut să-și apere „bostănăria” și nu a impus reguli clare pentru a evita ca aceste companii să-și facă de cap și să câștige bani foarte mulți pe spatele românilor.

Adrian Negrescu subliniază că statul român are patru falimente, unul după altul, care au angrenat peste trei milioane de potențiali clienți.

Tribunalul București a decis, vineri, declanșarea procedurii pentru falimentul Euroins, în urma cererii formulate de Autoritatea pentru Supraveghere Financiară (ASF).

Polițele emise de societate, cu excepția celor de garanții, mai sunt valabile până în 8 septembrie 2023.

„RCA nu este o asigurare facultativă, în care statul joacă doar rol de încasator de taxe”

„Falimentul Euroins, dacă…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos