728 x 90

Erling Haaland, în lacrimi, după ce Manchester City a câștigat Liga Campionilor!

Erling Haaland, în lacrimi, după ce Manchester City a câștigat Liga Campionilor!

Erling Haaland a izbucnit în lacrimi imediat după fluierul final al meciului dintre Manchester City și Inter Milano, câștigat de echipa antrenată de Pep Guardiola la Istanbul cu scorul de 1-0, în ultimul act al acestei ediții de Liga Campionilor. Și atunci, „Robotul” a început să plângă ca un om! Erling Haaland, în lacrimi, după


Erling Haaland a izbucnit în lacrimi imediat după fluierul final al meciului dintre Manchester City și Inter Milano, câștigat de echipa antrenată de Pep Guardiola la Istanbul cu scorul de 1-0, în ultimul act al acestei ediții de Liga Campionilor.

Și atunci, „Robotul” a început să plângă ca un om! Erling Haaland, în lacrimi, după ce Manchester City a câștigat Liga Campionilor!

Unicul gol al partidei a fost marcat de Rodri în minutul 68 cu o execuție superbă. Astfel, la primul său sezon la City, Haaland a reușit să cucerească „tripla” Premier League – FA Cup – Liga Campionilor, pe lângă faptul că a doborât recorduri pe bandă rulantă, moment mult prea emoționant pentru ca cel poreclit pe rețelele de socializare „robotul”, pentru frecvența aproape inumană cu care reușește să marcheze, să își poată stăpâni lacrimile.

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos