728 x 90

Erling Haaland, extrem de emoționat după câștigarea Ligii Campionilor cu Manchester City!

Erling Haaland, extrem de emoționat după câștigarea Ligii Campionilor cu Manchester City!

Erling Haaland s-a arătat extrem de emoționat la finalul meciului Manchester City – Inter Milano 1-0, din ultimul act al acestei ediții de Liga Campionilor, disputat pe stadionul „Ataturk” din Istanbul. Erling Haaland, extrem de emoționat după câștigarea Ligii Campionilor cu Manchester City: „Nici în cele mai sălbatice visuri nu m-aș fi gândit! Se poate


Erling Haaland s-a arătat extrem de emoționat la finalul meciului Manchester City – Inter Milano 1-0, din ultimul act al acestei ediții de Liga Campionilor, disputat pe stadionul „Ataturk” din Istanbul.

Erling Haaland, extrem de emoționat după câștigarea Ligii Campionilor cu Manchester City: „Nici în cele mai sălbatice visuri nu m-aș fi gândit! Se poate și pentru un tip dintr-un orășel micuț din Norvegia”

După ce imediat după fluierul final a izbucnit în lacrimi, la flash-interviu, starul norvegian a ținut să sublinieze cât de mult înseamnă acest moment pentru el, dar și pentru întreaga comunicate din orășelul său natal. De asemenea, el a dorit să îi menționeze în discursul său pe oamenii importanți din viața sa.

„Incredibil. Nici în cele mai sălbatice visuri nu m-aș fi gândit la asta. Asta arată că se poate și pentru un tip dintr-un orășel micuț din Norvegia și le dă speranță tinerilor din…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos