728 x 90

Decizia cu care Gigi Becali vrea să răstoarne ierarhiile în Superliga!

Decizia cu care Gigi Becali vrea să răstoarne ierarhiile în Superliga!

Gigi Becali pare mai decis ca niciodată în ultimii ani să creeze o echipă puternică la FCSB, capabilă să își „pună la zid” rivalele din Superliga, iar pentru a face acest lucru patronul echipei roș-albastre pare foarte motivat să facă investiții masive în această vară pentru aducerea de noi jucători. Decizia cu care Gigi Becali


Gigi Becali pare mai decis ca niciodată în ultimii ani să creeze o echipă puternică la FCSB, capabilă să își „pună la zid” rivalele din Superliga, iar pentru a face acest lucru patronul echipei roș-albastre pare foarte motivat să facă investiții masive în această vară pentru aducerea de noi jucători.

Decizia cu care Gigi Becali vrea să răstoarne ierarhiile în Superliga și să readucă hegemonia FCSB la putere: „Se mărește considerabil!”

Meme Stoica, președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, a confirmat aceste ambiții ale finanțatorului și a anunțat că, în cazul în care acesta ar aduce în această vară toți jucătorii pe care îi dorește, atunci bugetul de salarii de la vicecampioana României ar urma să crească mai mult decât considerabil.

„FCSB își va mări bugetul de salarii considerabil dacă vor fi transferați jucătorii doriți de Gigi. Cu un singur jucător s-au făcut pași”, a…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos