728 x 90

Dan Petrescu nu se ferește de cuvinte după plecarea de la CFR

Dan Petrescu nu se ferește de cuvinte după plecarea de la CFR

Dan Petrescu, antrenorul român în vârstă de 55 de ani, a plecat de la CFR Cluj în această vară, după ce gruparea din Gruia a ratat cel de-al șaselea titlu de campioană consecutiv. Dan Petrescu nu se ferește de cuvinte după plecarea de la CFR Cluj Totuși, Dan Petrescu pleacă împăcat, fără regrete și plin


Dan Petrescu, antrenorul român în vârstă de 55 de ani, a plecat de la CFR Cluj în această vară, după ce gruparea din Gruia a ratat cel de-al șaselea titlu de campioană consecutiv.

Dan Petrescu nu se ferește de cuvinte după plecarea de la CFR Cluj

Totuși, Dan Petrescu pleacă împăcat, fără regrete și plin de mândrie ca urmare a performanțelor pe care le-a reușit pe banca tehnică a lui CFR Cluj atât în campionat, cât și în cupele europene.

În acest sens, Dan Petrescu nu se ferește de cuvinte și avertizează că nu va mai reuși vreun antrenor din Superliga să înregistreze performanțele pe care „Bursucul” le-a avut în special pe plan internațional.

Antrenorul crede că nici CFR Cluj nu va mai fi ce a fost după plecarea lui din România.

„(n.r. rămâne o uşă deschisă la CFR?) Eu cred că mi-am făcut datoria şi este greu ca un antrenor să repete performanţele astea în următoarea sută de ani. Cine mai…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos