728 x 90

Ce mesaj le-a trimis pe Whatsapp fiul lui Enriquez Negreira unor arbitri implicați în scandalul cu FC Barcelona!

Ce mesaj le-a trimis pe Whatsapp fiul lui Enriquez Negreira unor arbitri implicați în scandalul cu FC Barcelona!

Spaniolii de la Marca au dezvăluit conținutul unui mesaj primit de către unul dintre arbitrii investigați în deja faimosul caz Negreira, în care FC Barcelona este suspectată că ar fi dat bani pentru a fi avantajată de către arbitrii din LaLiga. Fiul lui Enriquez Negreira a trimis mesaje unor arbitri spanioli prin care a ținut


Spaniolii de la Marca au dezvăluit conținutul unui mesaj primit de către unul dintre arbitrii investigați în deja faimosul caz Negreira, în care FC Barcelona este suspectată că ar fi dat bani pentru a fi avantajată de către arbitrii din LaLiga.

Fiul lui Enriquez Negreira a trimis mesaje unor arbitri spanioli prin care a ținut să se distanțeze de părintele său

Merită menționat faptul că fiul lui Enriquez Negreira Javier Enriquez încearcă să se distanțeze de toate faptele care au la origine deciziile luate de părintele său și vrea să fie considerat nevinovat pentru implicarea sa în scandalul care a zguduit din temelii clubul catalan.

Mesajele au fost create în aplicația Whatsapp, care permite criptarea discuțiilor pentru o securitate avansată și o protecție sporită a convorbirilor private.

Javier Enriquez Romero a încercat prin intermediul mesajelor transmise arbitrilor spanioli să își justifice pașii făcuți…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos