728 x 90

Ce îi promite Rapid lui Rareș Ilie dacă vine împrumut în Giulești

Ce îi promite Rapid lui Rareș Ilie dacă vine împrumut în Giulești

Rareș Ilie, extrema stânga în vârstă de 20 de ani de la Nice, ar putea reveni în această vară la Rapid București, clubul care l-a vândut în Franța. Ce îi promite Rapid lui Rareș Ilie dacă vine împrumut în Giulești Victor Angelescu, acționar la Rapid București, a anunțat că Rareș Ilie se poate întoarce oricând


Rareș Ilie, extrema stânga în vârstă de 20 de ani de la Nice, ar putea reveni în această vară la Rapid București, clubul care l-a vândut în Franța.

Ce îi promite Rapid lui Rareș Ilie dacă vine împrumut în Giulești

Victor Angelescu, acționar la Rapid București, a anunțat că Rareș Ilie se poate întoarce oricând la gruparea giuleșteană și are locul asigurat în echipa lui Adrian Mutu.

„Rareș Ilie va avea ușa deschisă aici. Dacă cei de la Nice nu îl vor include în lot și vor să îl împrumute, noi îl vrem. Pentru el e important să joace. Dacă vine la noi va avea parte de mult mai multe minute”, a spus Victor Angelescu, la Digi Sport.

Cotat la 2.5 milioane de euro de către Transfermarkt, Rareș Ilie a fost vândut de către Rapid, la Nice, în vara anului trecut, în schimbul sumei de cinci milioane de euro. După doar jumătate de an petrecut în Franța, Nice l-a împrumutat la Maccabi Tel Aviv, în Israel, unde…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos