728 x 90

Aici a înghețat Pep Guardiola! S-a așezat în genunchi, și-a pus mâinile în cap și s-a rugat!

Aici a înghețat Pep Guardiola! S-a așezat în genunchi, și-a pus mâinile în cap și s-a rugat!

Se poate spune că Pep Guardiola a „înghețat” în minutul 58 al finalei Ligii Campionilor dintre Manchester City și Inter Milano, atunci când Lautaro Martinez a profitat de o pasă trimisă greșit în spate de către Bernardo Silva și a scăpat singur cu portarul Ederson, ce e drept într-un unghi foarte închis, la scorul de


Se poate spune că Pep Guardiola a „înghețat” în minutul 58 al finalei Ligii Campionilor dintre Manchester City și Inter Milano, atunci când Lautaro Martinez a profitat de o pasă trimisă greșit în spate de către Bernardo Silva și a scăpat singur cu portarul Ederson, ce e drept într-un unghi foarte închis, la scorul de 0-0.

Aici a înghețat Pep Guardiola! S-a așezat în genunchi, și-a pus mâinile în cap și s-a rugat: momentul în care Lautaro Martinez putea ucide finala Ligii Campionilor!

Chiar și așa, atacantul argentinian a avut posibilitatea de a-i pasa lui Romelu Lukaku, cel care se afla în poziție foarte bună, undeva în centrul careului de 16 metri. Martinez nu i-a pasat însă belgianului și a preferat să finalizeze el, dar a trimis doar în Ederson, care a ieșit foarte bine din poartă și a închis astfel unghiul.

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos